Ga naar content
Bezorg een Diner Winkelwagen (0)
vanaf 75.-

Een uniek & smaakvol cadeau voor jouw medewerkers

Bestel voor jouw medewerkers een luxe thuisdiner. 

Bestel cadeaucheque
 • Binnen 5 werkdagen bij u bezorgd
 • Betaal op factuur of via iDEAL

Geef jouw medewerkers een blijk van waardering in deze bijzondere tijd

In deze tijden wordt er veel gevraagd van jouw medewerkers. Een tomeloze inzet en een enorme flexibiliteit... Ze laten dit zonder moeite zien. Het bewijs dat zij ook in tijden van crisis van onschatbare waarde zijn. Niet alleen van hen, maar ook van het gezin dat achter hen staat, wordt het aanpassingsvermogen op de proef gesteld. 

Als werkgever kun je jouw medewerkers en hun gezinnen een extra blijk van waardering geven met een unieke beloning. Een gulle gift, dat juist nu meer dan duizend woorden zegt. Speciaal voor hen is bezorg een diner. Een unieke en smaakvolle beleving die het restaurant bij de mensen thuis brengt!

Zo werkt het

 1. Kies zelf de hoogte van het cadeautegoed (min. € 75,-)
  Bij het kiezen van de cadeaucheques, kun je zelf bepalen welk tegoed er aan de cadeaucheques wordt gekoppeld (minimaal tegoed van €75,-). Je kunt bij ons zoveel cadeaucheques als je wilt bestellen. Het maakt niet uit of je maar een aantal of honderden medewerkers hebt.
 2. Ontvang luxe cadeauverpakkingen om uit te reiken aan jouw medewerkers
  Wij leveren de cadeaucheques in luxe cadeauverpakkingen. Deze kun je uitreiken aan of versturen naar jouw medewerkers. In de cadeauverpakking is ruimte beschikbaar voor een eigen boodschap. Voor bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje of een brief met een persoonlijke boodschap. 
 3. Medewerkers kiezen zelf een menu
  Jouw medewerkers ontvangen de cadeaucheque en kiezen op bezorgeendiner.nl het gewenste menu. Ze kunnen kiezen uit één van de zes luxe menu’s om een heerlijk thuisdiner met de familie te ervaren.
 4. Wij bezorgen het diner bij jouw medewerkers
  Nadat jouw medewerker een keuze heeft gemaakt voor een voor- en hoofdgerecht, gaan wij aan de slag. We bereiden de gerechten en bezorgen het op de gekozen datum en locatie.

Jouw medewerkers waarderen met een smaakvol cadeau?

Bestel cadeaucheque
 • Binnen 5 werkdagen bij u bezorgd
 • Betaal op factuur of via iDEAL

Veelgestelde vragen

Bezorg een diner werkt als volgt. Je kiest het aantal cadeaucheques dat je bij ons wilt afnemen (minimale afname is € 75,- per cadeaucheque). Wij bezorgen de cadeaucheques in een luxe cadeauverpakking bij jou op locatie. Je verstuurt de cadeaucheques naar jouw medewerkers. Zij kiezen een heerlijk diner uit op bezorgeendiner.nl en leveren dan de cadeaucheque in.

Je kunt er als werkgever voor kiezen om de cadeaucheques zelf te versturen naar jouw medewerkers. Wij staan er ook voor open om de cadeaucheques naar jouw medewerkers te versturen, hier worden echter wel kosten voor in rekening gebracht. Mocht dit gewenst zijn, dan ontvangen wij graag een lijst met de adresgegevens van de medewerkers. Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig met deze gegevens om.

De cadeaucheques worden in een luxe cadeauverpakking naar je opgegeven locatie verstuurd. Na ontvangst, kun je zelf de cadeaucheques naar jouw medewerkers uitreiken of versturen. Wij sturen de cadeaucheques binnen 5 werkdagen, na aanvraag, naar je op.

Na het ontvangen van de cadeaucheques, mogen jouw medewerkers zelf kiezen wanneer het diner geleverd wordt. De werknemer geeft zijn of haar bestelling door en kiest een datum worden waarop hij of zij wenst het diner te ontvangen.

Dit is zeker mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen, hanteren wij een minimum van 100 cadeaucheques voor jouw medewerkers. Je kunt ons bellen om jouw wens door te spreken. Dan kunnen wij met je overleggen over welke korting er wordt uitgekeerd. 

De cadeaucheques hebben geen einddatum. Jouw medewerkers kunnen dit jaar, maar bijvoorbeeld ook volgend jaar, een heerlijk thuisdiner bestellen.

Bezorg een diner is een initiatief van De Barbecue & Buffetten Boer

Toch heerlijk thuis dineren, nu het buiten de deur niet kan. Dat is wat De Barbecue Boer en Buffetten Boer mogelijk maakt. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van ambachtelijke barbecues en buffetten, is het organiseren van een diner aan huis hen op het lijf geschreven. Je hoeft nu de deur niet meer uit om een luxe diner te proeven, dat je normaal in een restaurant eet. Bezorg een diner is net zo lekker!

Meer dan 4800 klanten geven ons een
9,4